Dymatize Bcaa 5050 300g BCAA

6.500.-
TOP
ár/érték
arány

Cikkszám: DYMATIZE

Ez termék kiváló ÁR/ÉRTÉK aránnyal büszkélkedhet. Azokat a termékeket látjuk el ezzel a jelöléssel, amelyek minőségüket tekintve még a náluk jóval drágább vetélytársaikat is felülmúlják. Ha ilyen terméket választasz, akkor 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobbat választottad a pénzedért.

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat

Dymatize Bcaa 5050 300g BCAA:

A Dymatize BCAA Complex 5050 maximális hatékonyságú aminosav formula, mely minden egyes adagjában 5050mg klinikai tisztaságú elágazó-láncúaminosavat tartalmaz: L-Valint, L-Leucint, és L-Isoleucint.

A BCAA-k speciális szerkezetű, elágazó szénlánccal rendelkező esszenciális aminosavak, melyek antikatabolikus (izom-leépülést gátló) és anabolikus (izomépítő) hatását klinikai kutatások bizonyítják.
  
A Dymatize BCAA Complex 5050 a leucin-izoleucin-valin tökéletes 2:1:1 arányú keverékét adva fokozza az edzés közbeni energiaszintet, segíti az intenzív edzések okozta katabolikus folyamatok megelőzését, gyorsítja a regenerálódást, valamint a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint maximalizálja a fehérje-szintézis és nitrogén visszatartás mértékét! 

Adagolás:

Fogyassz 1 púpozott teáskanál BCAA Complex 5050-at 45-60 percel edzés elõtt, és 1 teáskanállal közvetlenül edzés után.
 

Dymatize BCAA:

Dymatize 

[html:hosszu]