Fitness authority Fa Whey Core 2,27kg+ Bcaa 8:1:1 400gr. + Hmb XXL 1NAP SZÁLLÍTÁS! CSOMAGOK

19.990.-
19.500.-
-3%
490Ft-ot
spórolsz
Változat

Cikkszám: Fitness Authority

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat

Fitness authority Fa Whey Core 2,27kg+ Bcaa 8:1:1 400gr. + Hmb XXL 1NAP SZÁLLÍTÁS! CSOMAGOK:

Fa Whey Core 2,27kg Banán barack ízben!

Sfd Bcaa 8:1:1 400gr. Grapefruit,eper,narancs ízben!

Activlab Hmb XXL 120tabletta

A FA Whey CORE egy finom fehérjekészítmény, mely kiváló minőségű tejsavófehérje-koncentrátumot tartalmaz, amely segít a sportolók napi fehérjeszükségletének fedezésében. A fehérje táplálkozási legfontosabb eleme, különösen testmozgás (edzés) és fokozott terhelés, vagy állóképesség növelése estén.

Minden egyes 30 grammos Whey CORE adag 23 gramm fehérjével járul hozzá az izmok növekedéséhez és fenntartásához. A Whey CORE  fizikailag aktív személyeknek, és azoknak, akik karcsú és egészséges testre vágynak, egyaránt ajánlott.

Adagolás: Fogyassz 1-3 adagot naponta.

 

SFD BCAA 8:1:1 A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS!

 

Mostanra már mindenki tisztában van az élethez nélkülözhetetlen („esszenciális”) aminosavak fontosságával és kiemelten a BCAA aminosavakéval. A régi, standard BCAA formulák 2:1:1 arányban biztosítják a leucin, izoleucin, valin aminosavakat. De a legújabb tudományos eredmények rámutattak arra, hogy a leucin a legeslegfontosabb hatóanyag, mivel direkt módon fokozza a protein szintézist – a leucin egy anabolikus „kapcsoló” a szervezetben. Az mTOR nevezetű a legfontosabb anabolikus (felépítő) jelátviteli útvonal („parancsközlés”), amelyre a leucin közvetlenül stimulálólag hat, így jelentős izomfehérje felépítést indít meg. A leucin gyorsítja a regenerációt is és megvédi az izmokat a katabolikus lebomlástól.

Az új BCAA standard tehát a jelentősen kiemelt leucin tartalom, a 8:1:1 arány. Az SFD BCAA 8:1:1 forradalmi termékünkkel nem kell fölöslegesen megemelni a teljes bevitt adagot, hogy optimális leucin szintet érj el!

Adagolás:
Keverj 1 adagot kb. 300 ml vízbe és rázd össze 30 másodpercig. Ha hagyod állni a keveréket egy ideig, akkor a hatóanyagok oldódása jobb lesz (a BCAA-k nem oldódnak könnyen). Fogyaszd az italt edzés vagy verseny alatt, illetve további adagok vethetők be edzés után, vagy bármikor, amikor aminosavakra szükség van. A termék remek diétakor, de tiszta izomtömeg fejlesztésre is tömegeléskor!

 

HMB 1250 XXL
HMB XXL méretben

  • Nem kevesebb, mint 1250 mg HMB-Ca tablettánként
  • Meggátolja a fehérjék lebomlását
  • Támogatja az erő és izomtömeg növelését
  • Segíti a zsírszövetek lebontását
  • Erősíti az immunrendszert

A HMB (Beta-hidroxi beta-metilbutirát) egy bioaktív hatóanyag, amely az egyik legfontosabb szerepet játssza a testben. Kis mennyiségben előfordul élelmiszereinkben, és a szervezet is előállítja az L-leucin aminosavból.

A HMB sokoldalú, pozitív hatást fejt ki a testre, ezáltal válhatott a legnépszerűbb és legtöbbet használt étrend-kiegészítővé a sportolók között. Egyik viatathatatlan előnye az erős antikatabolikus hatás, vagyis, hogy gátolja a fehérjék bomlását. Ráadásul anabolikus hatásának köszönhetően segíti az izomerő és izomtömeg növelését.

A HMB erősen zsírégető hatású (azáltal, hogy a zsírtartalékokból energia felszabadítására ösztönzi a testet) fokozza a szervezet állóképességét, fitségét javítja az izomszövetek ellenállóképességét és az oxigénfelhasználás hatékonyságát. Megvédi a testet a stressztől, a tartós fizikai igénybevételtől és segít az időskori fizikai problémák kezelésében.

Minden tabletta HMB 1250 XXL 1250 mg HMB-Ca-t, illetve 1000 mg (1 gramm!) tiszta HMB-t tartalmaz. Az Activlab HMB használata javasolt aktív életet élőknek, atlétáknak és sportolóknak, illetve diétázóknak.

Felhasználási javaslat:
Edzésnapokon 1 tabletta 30 perccel edzés előtt, 1 tabletta edzés után és 1 tabletta lefekvés előtt. Pihenőnapokon 1 tabletta lefekvés előtt.

Figyelmeztetés:
Ne lépje túl a Felhasználási javaslatban javasolt napi mennyiséget! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet.

 

ACTIVLAB HMB 1250 XXL

Összetétel:
Egy adag mérete: 1 tabletta
Adagok Száma: 120/230
  Adagonként tartalmaz  
Fehérje 0,01 g  
Szénhidrát 0 g  
Zsír 0 g  
HMB-Ca
ebből HMB
1250 mg
1000 mg
 
Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy éretsítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni. 
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!

Fitness authority CSOMAGOK:

Fitness authority 

[html:hosszu]