Megabol Pre Shock 405gr. + Testosterol + Glutamine 500gr. 1NAP SZÁLLÍTÁS! CSOMAGOK

13.480.-
12.990.-
-4%
490Ft-ot
spórolsz

Cikkszám: MEGABOL

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat

Megabol Pre Shock 405gr. + Testosterol + Glutamine 500gr. 1NAP SZÁLLÍTÁS! CSOMAGOK:

Gear Pre Shock 405gr. málna

Megabol Testosterol 30kapszula

Sfd Pure Glutamine 500gr. 

Pre Shock ... magasan fejlett edzés előtti stimuláns, élsportolók számára
A Pre Shock kiegészítő elsősorban tapasztalt sportolók számára készült, a motiváció, koncentráció fenntartására és mindenekelőtt a szükséges energia biztosítására, hogy a legkeményebb edzéssel is megbirkózz. C-vitamin, magnéziium citrát eés lektrolitikus ásványi anyagok, mint például a kálium járul hozzá a fáradtság elnyomásához és a fokozott izom teljesítményhez. A Pre Shock kiváló asszisztens az izomtömeg építés vagy zsírégetés váltott ciklusaihoz. 

 

Tartalmaz mindent,amire szükséged van!

  • Beta - alanin ( mint CarnoSyn ® ) - 4 gramm
  • Arginin AKG - 3 gramm
  • Agmatin szulfát - 500 mg
  • Citrulin malát - 1,5 g
  • Taurin - 1 gramm
  • Glukuronolakton - 200 mg
  • Carnosyn ® (Beta - alanin) és taurin

Testosterol ™ egy ismert izomnövekedés serkentő. Megalkotása 2004 óta tart*. A pozitív laboratóriumi tesztek lehetővé tették, hogy piacra dobjunk egy természetes eredetű szteroid készítményt.

*2004 óta a hatásos, de káros „prohormon” anabolikus elérhető szteroidok az Egyesült Államokban betiltották és azóta már nem kapható. Amerikai hatóságok a leginkább szigorúaknak kezelik őket, azonos csoportba sorolják néhány droggal. Így a gyártók elkezdtek legális alternatíva után keresni, amellyel bebizonyosodott, hogy a növényi izolált vegyületek és ezeket a termékeket manapság prohormonoknak neveznek.

Biológiai értékek:

Testosterol ™ 250 növényi szterolok aktív összetevőin alapszik. A szterolok szteránvázas kémiai vegyületek, a molekula alapja a metil-1,2-ciklopentano-fenantrén. A szterolok egy kémiai vegyületcsalád, tartalmaznak egy hidroxilcsoportot a 3-helyzetben, és az oldalláncot a 17-helyzetben. A szterolok biológiai értékét a szubsztituensek száma és jellege határozza meg, különösen a szénnél. A növényi szterolok szitoszterin és a sztigmaszterin típusainak a koleszterin, a progeszteron, a pregnenolon és a 17-hydroxypregnenolone szerkezetéhez hasonlítanak. Ennek eredményeként, a huzamosabb ideig használt szterol a pregnenolon szintézisének egy előfutára. Pregnenolon az elsődleges szubsztrát a progesztinek bioszintézisében, amelyek eredményei a 17-ketoszteroidok, glükokortikoidok, mineralokortikoidok, tesztoszteron, androszteron és az ösztrogének. Pregnenolon módosulhat a létrehozására irányuló valamennyi szteroid hormontól. Ezek a biokémiai folyamatok a citrokróm P-450 által katalizálnak. A vaskészítmények szabják meg és fokozzák ezeket a reakciókat.

 Testosterol ™ 250 alkalmazásával a környezeti hatása változatos, függ az endogén és exogén faktoroktól. Rendkívül fontos a szervezetben már meglévő szteroid hormonok közötti kapcsolat már a termék alkalmazása előtt. Néhány szterol metabolit utánozni tudja a szervezet hormonjait és versengenek a receptorokért a test sejtjeiben, módosítva ezáltal számos élettani funkciót. Az ilyen események eredményezik a kapcsolatok mennyiségi szabályozását a 17-ketoszteroidok, tesztoszteron, progeszteron, andoszteron és kortikoszteroidok között. Nagy valószínűséggel növeli az egyes szteroid hormonok bioszintetikus útvonalát, melynek intenzitását az öröklődés határozza meg. A termékben a szterinek "metabolikus preferencia" hatást keltenek, hatékonyan aktiválnak és szubsztrát egy meghatározott anyagcsere útvonalnak.

Testosterol ™ 250 összetétele:

– 24-methyl cholesta-5,22-dien-3beta ol

– Stigmast-5-en-3-ol

– 24 alpha-Methyl Cholesterol

– dodecahydro-1H-cyclopenta[a]phenanthren-3-ol

Testosterol 250 ™ hatásai:

-          17-ketoszteroidok (melyek  dehidroepiandroszteron DHEA-t tartalmaznak) bioszintézisében prekurzor

-          prekurzor a mineralokortikoid (aldoszteron) bioszintézisében

-          stimulálja a glikogén szintézisét a májban

-          fokozza az izomszövet és epiteliális szövet regenerálását, valamint mediátorok természetes inhibitorai fájdalom és gyulladás esetén

-          javítja a hangulatot és a fizikai teljesítményt

A növényi szterinek széles körű vizsgálatait 2004-ben végezték Lengyelországban. A vizsgálatok kimutatták, hogy ezek az összetevők egy kiegyensúlyozott étrenddel alkalmazva 18-26%-os izomnövekedést eredményeztek. 2006-os megfigyelések alatt önkéntes újoncokat gyűjtöttünk. 30 nap múlva a megvizsgáltak a termék használatával átlagosan 2-3 kg (akár 9kg) súlygyarapodást produkáltak. A válaszadók 90%-ának az edzés alatti terhelése megnövekedett, 86%-uk pedig pozitív változásokat észlelt az esti nyugalmi időszakban. Figyelembe kell venni, hogy a termék használata során elegendő idő legyen biztosítva az alváshoz. Úgy gondoljuk, hogy az edzések és aktív regeneráció miatt nem ajánlott a napi kevesebb, mint 8 óra alvás. A szterolok orális vagy parenterális beadása után foszforiláltak. Gyorsan felszívódik a bélből a vérbe és a nyirokba. A növényi szterolok felszívódását fokozza az A és D vitamin, valamint a telítetlen zsírok. A terméket gazdagítottuk rózsa kivonattal az antioxidánsokért és flavonoid-fenolos savat tartalmaz, amely növeli a növényi szterolok hatását. Prebiotikus kivonata segíti a termék felszívódását.

Mellékhatások:

A növényi szterolok alkalmazása alatt nem észleltünk semmilyen mellékhatást.

Egy kapszula tartalma:

- 250 mg növényi szterin

- 15 mg inulin

- 1,75 mg fenol-glikozid

- 0,75 mg flavonoidok

- 0,01 mg fitochinon

Adagolás:

Napi egy kapszula ajánlott az első étkezés után.

Tárolás:

A termék 25 ° C-os szobahőmérsékleten, gyermektől elzárva tárolandó.

Csomagolás:

10 szem 3 buborékfóliával.

 

A glutamin az izomzat aminosav állományának mintegy 61%-át adja, emellett a glutamin jelenti az enterociták (bél sejtek), és a limfociták (fehérvérsejtek egy típusa) elsőrendű tápanyagát. A glutamin így nélkülözhetetlen emésztőrendszer, az immunrendszer és az izomrendszer egészséges működéséhez:
  

  » Fokozza a fehérjeszintézist 
  » Csökkenti a fehérjelebomlást 
  » Segíti a klikogénraktározást 
  » Erősíti az immunrendszert 
  » Támogatja az emésztőrendszer egészségét 
  » Hozzájárul a pH egyensúly fenntartásához

A glutamint szervezetünk szintetizálni képes, így szigorúan véve nem tekinthető esszenciális aminosavnak, azonban bizonyos körülmények közt, elsősorban fokozott fizikai és/vagy emocionális megterhelés mellett pótlása elsőrangú kérdéssé válik, így feltételesen-esszenciális aminosavnak nevezhető. Az olyan fizikai megterhelések közepette, mint a műtétek, égési sérülések, éhezés, fertőzések vagy épp az intenzív edzés a vérplazma és az izomszövet glutamin szintje lezuhan, és órákon keresztül alacsony marad. A glutaminszint csökkenése kompenzáció hiányában blokkolja az anabolikus (izomépítő) folyamatokat, miközben fokozza az izomszövet lebomlást és csökkenti az immunitást.

 

FOKOZZA A NÖVEKEDÉSI HORMON TERMELÉST

 

A glutamin már kis mennyiségben is fokozza a növekedési hormon elválasztást, így segíti az izomépítést és a zsírbontást. Az American Journal of Clinical Nutrition című szaklapban megjelent kutatás adatai szerint csupán 2 gramm L-glutamin elfogyasztása 90 perc elteltével jelentős emelkedést okozott a plazma növekedési hormon szintben.


 
CSÖKKENTI AZ IZOMLEBOMLÁST

Gátolja a glukokortikoidok okozta miosztatin (az izomnövekedést negatívan szabályozó gén)

kibocsátást és izomsorvadást. A glutamin csökkenti a leucin oxidáció mértékét, segíti mind a szöveti,

mind a plazma leucin/BCAA szint fenntartását és az izomszövet ezen okbóli degradációját.

 

ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT
 
A glutamin kiemelt szerepet tölt be a szervezet-védekező rendszerének, immunitásának biztosításában,

az edzésterhelés okozta immunitás csökkenés ellensúlyozásában, a "túledzés" megelőzésében.

Számos immunsejt, mint a limfociták és a macrofágok legalább akkora mértékben használnak

glutamint energia igényük fedezésére, mint glukózt. A glutamin emellett részt vesz a glutation (GSH) szintézisben,

mely szervezetünk egyik legjelentősebb antioxidánsa.
 
 

JAVÍTJA AZ ENERGIASZINTET
 
Mint lehetséges szénlánc donor részt vesz az energiatermelés folyamatában. Glikogénspóroló hatású, szénhidrát hiányában is képes feltölteni a glikogén raktárakat, segíti a vércukorszint optimalizálását. A kapcsolódó adatok szerint edzés után fogyasztva 8 gramm glutamin hasonlóan hatékonynak bizonyult a glikogén raktárak feltöltésében, mint 61 gramm szénhidrát!

Adagolás: Edzésnapokon: Fogyassz egy adagot reggel ébredés után, egy adagot edzés előtt és egy adagot edzés után. Pihenőnapon: Fogyassz egy adagot reggel ébredés után és egy adagot lefekvés előtt.

Megabol CSOMAGOK:

Megabol 

[html:hosszu]