Megabol Testosterol + Biosterol+Inh Ar+ Oma 1NAP SZÁLLÍTÁS! CSOMAGOK

11.490.-

Cikkszám: MEGABOL

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat

Megabol Testosterol + Biosterol+Inh Ar+ Oma 1NAP SZÁLLÍTÁS! CSOMAGOK:

Megabol Biosterol 36kapszula

Megabol Testosterol 30kapszula

Megabol OMA 56kapszula

Megabol InhAr 60kapszula

MEGABOL Biosterol étrendkiegészítő készítmény olyan összetevőket tartalmaz mint például a szteroid szaponinok, amelyek ösztönzik a szervezetet, hogy  sokkal több tesztoszteront termeljen, ezáltal növelve az anabolikus folyamatokat. MEGABOL Biosterol terméket azoknak fejlesztették ki, akik szeretnének javítani izomtömegükön ugyanakkor növelni szeretnék a zsírmentes testtömeget, és ezen kívül szexuális teljesítményüket is. A termék megfelelő használatával figyelemre méltó eredményeket érhetsz el rövid időn belül. Kifejezetten ajánlott  férfiaknak, akiknek alacsony a tesztoszteron szintjük - annak érdekében, hogy javítsa az általános egészségüket, szexuális teljesítményüket.

MEGABOL Biosterol :
- felgyorsítja az izomtömeg növelését
- növeli a szervezet ellenálló képességét a túlterheléssel szemben, beleértve a mentális koncentráciot
- lehetővé teszi a gyorsabb felépülést,edzést követően felerősödött erőfeszítést
- energiát ad, motiválja a cselekvést és javítja a hangulatot - növeli a libidót és a szexuális aktivitást.


MEGABOL Biosterol gondosan összeállított kompozíció. Tartalmaz szaponinokat  6 különböző növényektől, hatásos dózisban, mint a hagyományos népszerű Tribulus. Ellenjavallatok és mellékhatások: a ​​termék nem alkalmazható a nőknél terhesség és szoptatás alatt.
 
HASZNÁLAT: 1- 2 kapszula naponta, étkezés után bő vizzel. Biosterol® kell bevenni naponta. Jellemzői miatt serkentő szer, célszerű 18 éves kor után használni Edzésnapokon: 1 kapszulát kell bevenni az utolsó étkezés, edzés előtt.
 
ÖSSZETÉTEL: A hatóanyagok (kivonat): - Nigellae fluidum, - capsici fluidum, - Trigonellae fluidum, - Myristicae Liquidum, - Glycyrrhizae siccum, - Cynarae fluidum. Minden kapszula tartalmaz: - 200 mg szaponinok - 66 mg fitoszterolok - 0,25 mg szteroid alkaloidok

Megabol Inh-AR 60 caps

Ez az első elérhető olyan táplálék-kiegészítő, ami butein kalkonokat tartalmaz. Ezek az összetevők, Y. Wang’s (Department of Biochemistry, The Chinese University of Hong Kong, Rm. 507C MMW Bldg., Shatin, N.T., Hongkong) legújabb tanulmánya szerint 90%-kal csökkentheti az aromatázt, ezáltal sokkal többet, mint a szintetikus inhibitorok (Arimidex, mesterolon). A tanulmányok még jelenleg is folynak a butein használatára vonatkozóan, a daganat ösztrogénnel kapcsolatban álló kezelésére, de ez az anyag még mindig elérhető versenyző sportolók számára. Henryk Różański, MD., tanulmányokat folytat az ilyen jellegű gyógyszerészetről és kidolgozott egy terméket, ami sportolók által étrend-kiegészítőként használható. Összetevői közül egyik sem tesztelt doppingellenőrzés során és nem akadályozza meg a hipotalamusz-hipofízis tengely.


Aromatáz meghatározza az ösztrogén  kialakulását  a tesztoszteron és androsztendion mellett. A túlzott ösztrogén gátolja a anabolikus potenciált, így a megfelelő irány,a kiegészítés célja, hogy a növekedés felgyorsításával több izomtömeget építs. Erre a célra fel lehet használni tartalmazó  kalkonokat buteinowe képletben INH AR az egyetlen ilyen termék ami kapható a sport kiegészítésben. A készítményt lehet alkalmazni,azoknak akik úgy döntöttek, hogy lemondanak a káros anabolikus-androgén szerekről, mivel akkor számolnunk kell a szabályozatlan endokrinnal (ciklus utáni terápia - PCT). Ezen kívül a készítmény összetevőinek van májvédő tulajdonsága.Csökkenti a fibrózist és cirrózist.

Kombináld a jobb hatásért Testosterol 250-el,vagy Biosterol-al.


A hatóanyagok - 1 kapszula tartalmaz: TESTO-3 ™ - MIX komplex 200mg fen-X1004: • (2S) -2 (3,4-dihidroxi-fenil) -7-hidroxi- 2,3-DIHYDROCHROMEN-4-on • 2- (3,4-dihidroxi-fenil) - 5,7-dihidroxi-4-kromenon

 

O.M.A. az első és jelenleg az egyetlen etracént tartalmazó táplálék kiegészítő –  egy aminosav dekarboxilező inhibitor. Ezeket az anyagokat sikeresen alkalmazták a haszonállatok növekedésének fejlődésében évekkel ezelőtt. Nem tiltott sportban. A munkálatok ezen a területen Lengyelországban és a Cseh Köztársaságban voltak lefolytatva, az első emberi fogyasztásra szánt élelmiszerre 2010-ben került sor a mi cégünk tudományos együttműködésével. Izokinolin- alkaloidok (etracén) in vitro tesztben kimutatták: a testtömeget 7%-ban növelik. Ezek az anyagok természetes forrásból származnak, és nem szerepelnek a tiltott anyagok listáján.
OMA
Egyedi és eredeti készítmény az étrend és a sport-kiegészítők világában. Ez az első az aminosav dekarboxilezési gátlók (etracen), célja az emberek részt vesznek a szakmai sport. Egy erős és hatékony étrend-kiegészítő növeli az izomtömeget, függetlenül egyéb feltételektől,mint diéta - edzés. Új online piacán új sport termékek -  erős és hatékony tápanyag által készített Dr. Henry Rozanski közreműködésével.
 
Az etracén stimulálja az izomtömeg növelését azáltal, hogy meggátolja az aminosavak dekarboxilezését és a fehérje emésztését, valamint stimulálja az aminosavak anyagcseréjét és elraktározza ezeket a fehérje szintéziséhez. Etracén a transzamináz gátlását okozza (aminotranszferáz): alanin-aminotranszferáz és aszparaginát aminotranszferáz. Csökkenti a mikroszomális enzimek koncentárcióját, beleértve a citokróm P450-et. Transzamináz hatására történik az aminocsoportok szállítása különböző aminsavak között úgy, hogy az egyes aminosavak metabolikus útjainak (katabolizmus vagy szintézis) sebessége és típusa radikálisan megváltoztak. Ennek eredménye az alkalikus foszfatáz és a szabad aminosavak növekedése a vérszintben. Pozitív hatása van az anyagcserére, mivel olyan mechanizmustól függ, ami stimuláló hatással van az izokinolin vázas alkaloidokra.

Etracén csökkenti a toxikus aminok koncentrációját a bélben és a vérben, segítve ezzel a májat. Ciklikus aminosavak pl.: triptofán, tirozin, hisztidin, fenil-alanin, prolin nem bomlik túlzottan aminokká, de szerepel az enzimek fehérje építőkövek szerkezetében, ami nagyban javítja a fehérje egyensúlyát. Hozzájárul a bakteriális bomlás és erjedés gátlásához, mert a csökkent koncentráció káros az aminok számára a bélben és a vérben (kadaverin, putreszcin, szkatol, indol). Az aminok terhelőek a vesének, májnak és hátrányosan befolyásolhatja a növekedést és a szervezet fejlődését. Az így kapott aminok, különösen a magas fehértartalmú diéta során, további megterhelést jelentenek a májra és az idegrendszerre. Az aminosavak termékei, az aminok felelősek az izmok gyorsabb fáradtságáért és jellegzetes szagúak a székletben. Etracén alkalmazása alatt az elfogadott aminosavak felszívódnak és felhasználódnak az enzimatikus és strukturális fehérjék szintézisében. Az etracén aktív összetevői csökkentik az aminosavak dekarboxilezési folyamatából származó szagot. Ilyen kedvezőtlen folyamat a gyomor-bél traktusban is található, különösen az aminosav és fehérje kiegészítők szedésekor.


Megabol. Jó és erős kiegészítő elfogadható, megfizethető áron!
MEGABOL teljesíti a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) és HACCP előírásokat.
 
AZ egyetlen termék a piacon mely szenvedéllyel készült sikeres tudósok által
Termékeink a leghatékonyabb laboratóriumi analizáláson és atléták eredményességén tesztelve
A legkiválóbb alapanyagokból készült, Megabol az egyetlen gyártó mely szerzői joggal védett anyagokat kínál
Nagy igényeket támasztó vevőinknek elérhető „high-end” termékek
Legmagasabb gyártási szabványok, tanúsított kutatói egységek és folyamatos megfigyelés Chief Sanitary Inspector által
 
 
Az adagolás és a használat módja Megabol OMA:
Fogyasztás: 1 kapszula naponta 2x, függetlenül attól, hogy edz-e,0,5 órával  előtte egy könnyű étkezés. Ne haladja meg a 2 kapszulát naponta.
Ellenjavallata: a terhesség, szoptatás. - lehet használni a felnőtt férfi sportolók középpontjában a szabályozott növekedését a súlycsoportban.
a és jellemzői erős kiegészítő a  Megabol OMA:
1 adag = 2 kapszula naponta 
Adagok Száma a csomagban: 28
A csomag tartalma: 56 kapszula

Az összetétel:
Tartalom:    egy kapszulában
etracen:    2,5 mg
izokinolin alkaloidok: 13-Methyl-[1,3]benzodioxolo[5,6-c]-1,3-dioxolo[4,5-i]phenanthridinium 
1,2-dimethoxy-12-methyl[1,3]benzodioxolo[5,6-c]phenanthridin-12-ium 
7-Methyl-6,8,9,16-tetrahydrobis[1,3]benzodioxolo[4,5-c:5',6'-g]azecin-15(7H)-one 
[1,3]Benzodioxolo[5,6-c]-1,3-dioxolo[4,5-i]phenanthridin-6-ol
szerves savak:    700 mg
hexánsav, oktánsav, 1-Octanecarboxylic sav

Egyéb összetevők:
zsírsavak kókuszolajból,
Macleayae cordatae,
Theobromae kakaó,
Fructus capsici annui,
Ilicis paraguarensis,
szilícium-dioxid,
magnézium-sztearát.

Testosterol ™ egy ismert izomnövekedés serkentő. Megalkotása 2004 óta tart*. A pozitív laboratóriumi tesztek lehetővé tették, hogy piacra dobjunk egy természetes eredetű szteroid készítményt.

*2004 óta a hatásos, de káros „prohormon” anabolikus elérhető szteroidok az Egyesült Államokban betiltották és azóta már nem kapható. Amerikai hatóságok a leginkább szigorúaknak kezelik őket, azonos csoportba sorolják néhány droggal. Így a gyártók elkezdtek legális alternatíva után keresni, amellyel bebizonyosodott, hogy a növényi izolált vegyületek és ezeket a termékeket manapság prohormonoknak neveznek.

Biológiai értékek:

Testosterol ™ 250 növényi szterolok aktív összetevőin alapszik. A szterolok szteránvázas kémiai vegyületek, a molekula alapja a metil-1,2-ciklopentano-fenantrén. A szterolok egy kémiai vegyületcsalád, tartalmaznak egy hidroxilcsoportot a 3-helyzetben, és az oldalláncot a 17-helyzetben. A szterolok biológiai értékét a szubsztituensek száma és jellege határozza meg, különösen a szénnél. A növényi szterolok szitoszterin és a sztigmaszterin típusainak a koleszterin, a progeszteron, a pregnenolon és a 17-hydroxypregnenolone szerkezetéhez hasonlítanak. Ennek eredményeként, a huzamosabb ideig használt szterol a pregnenolon szintézisének egy előfutára. Pregnenolon az elsődleges szubsztrát a progesztinek bioszintézisében, amelyek eredményei a 17-ketoszteroidok, glükokortikoidok, mineralokortikoidok, tesztoszteron, androszteron és az ösztrogének. Pregnenolon módosulhat a létrehozására irányuló valamennyi szteroid hormontól. Ezek a biokémiai folyamatok a citrokróm P-450 által katalizálnak. A vaskészítmények szabják meg és fokozzák ezeket a reakciókat.

 Testosterol ™ 250 alkalmazásával a környezeti hatása változatos, függ az endogén és exogén faktoroktól. Rendkívül fontos a szervezetben már meglévő szteroid hormonok közötti kapcsolat már a termék alkalmazása előtt. Néhány szterol metabolit utánozni tudja a szervezet hormonjait és versengenek a receptorokért a test sejtjeiben, módosítva ezáltal számos élettani funkciót. Az ilyen események eredményezik a kapcsolatok mennyiségi szabályozását a 17-ketoszteroidok, tesztoszteron, progeszteron, andoszteron és kortikoszteroidok között. Nagy valószínűséggel növeli az egyes szteroid hormonok bioszintetikus útvonalát, melynek intenzitását az öröklődés határozza meg. A termékben a szterinek "metabolikus preferencia" hatást keltenek, hatékonyan aktiválnak és szubsztrát egy meghatározott anyagcsere útvonalnak.

Testosterol ™ 250 összetétele:

– 24-methyl cholesta-5,22-dien-3beta ol

– Stigmast-5-en-3-ol

– 24 alpha-Methyl Cholesterol

– dodecahydro-1H-cyclopenta[a]phenanthren-3-ol

Testosterol 250 ™ hatásai:

-          17-ketoszteroidok (melyek  dehidroepiandroszteron DHEA-t tartalmaznak) bioszintézisében prekurzor

-          prekurzor a mineralokortikoid (aldoszteron) bioszintézisében

-          stimulálja a glikogén szintézisét a májban

-          fokozza az izomszövet és epiteliális szövet regenerálását, valamint mediátorok természetes inhibitorai fájdalom és gyulladás esetén

-          javítja a hangulatot és a fizikai teljesítményt

A növényi szterinek széles körű vizsgálatait 2004-ben végezték Lengyelországban. A vizsgálatok kimutatták, hogy ezek az összetevők egy kiegyensúlyozott étrenddel alkalmazva 18-26%-os izomnövekedést eredményeztek. 2006-os megfigyelések alatt önkéntes újoncokat gyűjtöttünk. 30 nap múlva a megvizsgáltak a termék használatával átlagosan 2-3 kg (akár 9kg) súlygyarapodást produkáltak. A válaszadók 90%-ának az edzés alatti terhelése megnövekedett, 86%-uk pedig pozitív változásokat észlelt az esti nyugalmi időszakban. Figyelembe kell venni, hogy a termék használata során elegendő idő legyen biztosítva az alváshoz. Úgy gondoljuk, hogy az edzések és aktív regeneráció miatt nem ajánlott a napi kevesebb, mint 8 óra alvás. A szterolok orális vagy parenterális beadása után foszforiláltak. Gyorsan felszívódik a bélből a vérbe és a nyirokba. A növényi szterolok felszívódását fokozza az A és D vitamin, valamint a telítetlen zsírok. A terméket gazdagítottuk rózsa kivonattal az antioxidánsokért és flavonoid-fenolos savat tartalmaz, amely növeli a növényi szterolok hatását. Prebiotikus kivonata segíti a termék felszívódását.

Mellékhatások:

A növényi szterolok alkalmazása alatt nem észleltünk semmilyen mellékhatást.

Egy kapszula tartalma:

- 250 mg növényi szterin

- 15 mg inulin

- 1,75 mg fenol-glikozid

- 0,75 mg flavonoidok

- 0,01 mg fitochinon

Adagolás:

Napi egy kapszula ajánlott az első étkezés után.

Tárolás:

A termék 25 ° C-os szobahőmérsékleten, gyermektől elzárva tárolandó.

Csomagolás:

10 szem 3 buborékfóliával.

CSOMAGOK:

[html:hosszu]