Muscletech Premium Whey Protein+ 2,27kg+ LevroCrea 1NAP SZÁLLÍTÁS! CSOMAGOK

16.500.-

Cikkszám: MUSCLETECH

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat

Muscletech Premium Whey Protein+ 2,27kg+ LevroCrea 1NAP SZÁLLÍTÁS! CSOMAGOK:

Muscletech Premium Whey Protein 2,27kg sütikrém ízben!

Kevin Levrone Levrocrea 240gr. eper lime ízben!

Miért jó a 100% Premium whey protein+?


A Muscletech az elmúlt évtized piacvezetője a sport-táplálékkiegészítés világában, a legfrissebb tudományos kutatások és technológiai fejlesztések felhasználásával időről-időre átírva a legális teljesítményfokozás, izomépítés és zsírégetés világát! Büszkén mutatjuk be legújabb termékünket egy pokolian finom, 5 fontos tejsavó fehérjét a 100% Premium Whey Protein Plus-t, a fehérjekiegészítés legmagasabb minőségét...pokolian jó áron!
 
» Hatékonyabb, mint a hagyományos tejsavó formulák- egy speciális hatóanyagmátrixszal megerősítve, ami a kapcsolódó klinikai kutatások szerint javítja a fehérje-felhasználás hatékonyságát!
» Magas fehérje, alacsony zsír és szénhidrát tartalom - adagonként 20framm extra magas minőségű fehérje, 1gramm zsír, 0gramm transzzsír és zéró aszpartám!
» Pokolian finom íz - Az American Masters of Taste arany minősítésével!
» Pokolian jó ár - 70 adagos kiszerelés szuperalacsony áron!
» Instant formula - turmixgép segítségével is tökéletes oldódás
» Extra magas biológiai érték - esszenciális és nem esszenciális aminosavak teljes spektruma, extra magas BCAA (elágazó szénláncú aminosav) tartalommal

 
Hogyan működik? 
 
» Elősegíti a sovány izomépítést
» Támogatja az erőkapacitást és megsokszorozza a teljesítményt
» Gyorsítja az izmok regenerálódását
 

 

Adagolás: 

Keverj el 1-2 adagolókanál 100% PREMIUM WHEY PROTEIN PLUS-t 3-5 dl hideg vízben vagy tejben. Egyéni fehérjeszükségleted függvényében napi 1-4 adagot fogyassz!
 
 

Hatékony kreatin formula, amely adagonként 7 gramm kreatint tartalmaz 4 különböző kreatinból: kreatin-hidroklorid, trikreatin-malát, kreatin-nitrát és kreatin-monohidrát. Alkalmazásal nagyobb intenzitású edzéseket tesz lehetővé (napi 3 gramm kreatin bevitele szükséges).

  • Creatine HCL 
  • Tricreatine Malate
  • Creatine Nitrate
  • Creatine Monohydrate

Adagolás: Fogyassz két adagolókanállal (7,8gr.) 250ml vízben edzés előtt.

 

Összetétel: Kreatin mátrix (kreatin HCl, tri-kreatin malát, kreatin-monohidrát, kreatin-nitrát), aromák, csomósodást gátló (szilícium-dioxid), édesítőszer (szukralóz), színes (chlorophiline).

Serving Size: 2 Scoops (7,8 g)

 

Adagok száma 30

Adag: 7,8 g
CREATINE MATRIX: 7 g
Creatine HCl 2000 mg
Tri-creatine malate 2000 mg
Creatine nitrate 1000 mg
Creatine monohydrate 2000 mg

 

 

Muscletech CSOMAGOK:

Muscletech 

[html:hosszu]