Fitmax FitMax Protein Candy 360g (240szem) KALÓRIAMENTES FINOMSÁGOK

3.990.-
Változat

Cikkszám: Fitmax

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat

Fitmax FitMax Protein Candy 360g (240szem) KALÓRIAMENTES FINOMSÁGOK:

  • Magas fehérjetartalom
  • NAGYSZERŰ ÍZEK
  • Kényelmes és megfizethető édességek
  • ÉDESSÉG CUKOR NÉLKÜL, WPC-vel ÉS WPH-val

A FitMax Protein Candy tökéletes snack a nap bármely szakában. A csomag 240 cukorkát tartalmaz. Minden adag (5 darab) 4 g egészséges, jó minőségű fehérjét tartalmaz.

Az eddigi tudományos kutatások eredményei és a sportban táplálkozással foglalkozó intézmények konszenzusa szerint a fehérjék az aktív ember táplálkozásának egyik legfontosabb eleme . A sportolók körében a fehérje iránti kereslet , az alkalmazott sportágtól függően, akár 2-3-szor is magasabb lehet, mint az 1-4 .

A fehérje-kiegészítőket , beleértve a sportolóknak szánt különféle édességeket, az ausztrál Sportintézet olyan termékekként ismeri el, amelyek dokumentáltan pozitív hatást gyakorolnak az aktív személy sportos formájára , és tudományos bizonyítékok lehetővé teszik az A csoportba sorolását - jól dokumentált termékek pozitív hatások 5 .

Elegendő fehérje fogyasztásával a sportoló testében meg lehet tartani a pozitív nitrogén egyensúlyt, és jelentősen és gyakran stimulálni az izomfehérje szintézist . Ez a két szempont jelentősen járuljon hozzá a folyamat az izomszövet regeneráció , valamint kiépítése izomtömeg és az erő 6 .

A C-vitamin (csokoládéíz hiányában hiányzik) az étrend fontos eleme, támogatja a kollagénszintézist és fenntartja a test megfelelő energiamérlegét

Fogyasszon 1 adagot, amely 5 cukorkát tartalmaz a nap folyamán bármikor, ha szükséges, igyon sok vizet (200 ml). Fogyasszon napi 3 adagot (15 cukorka).

 

ÖSSZETÉTEL TÁBLÁZAT

FitMax Protein Candy - 360g [240 db]
Adag: 5 cukorka      
Adagok száma a csomagban: 48      
Csomag: 360 g [240 db]      
Nettó tömeg: 360,00 g      
Táplálkozási érték / táplálkozási információk: 5 cukorkára % RWS * 100 g-onként % RWS *
Energiaérték (energia) 105 kJ / 25 kcal - 1584 kJ / 373 kcal -
Zsír <0,5 g - 4,6 g -
beleértve a telített zsírsavakat 0,2 g - 3,0 g -
Szénhidrátok 2,2 g - 29 g -
beleértve a cukrokat is 2,1 g - 28 g -
Fehérje 4,0 g - 54 g -
0,12 g - 1,55 g -
C vitamin** 275 mg 344%

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Fitmax KALÓRIAMENTES FINOMSÁGOK:

Fitmax 

[html:hosszu]