Universal Zma Pro 90 kap. REGENERÁCIÓT SEGÍTŐ TERMÉKEK

5.990.-

Cikkszám: UNIVERSAL

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat

Universal Zma Pro 90 kap. REGENERÁCIÓT SEGÍTŐ TERMÉKEK:

 

 

A ZMA egy nem-hormonális, ásványanyag-alapú formula, mely klinikailag bizonyított hatékonysággal képes fokozni a tesztoszteronszintet és a száraz izomtömeget! Az Universal ZMA Pro csak és kizárólag szabadalommal védett ZMA-t használ, mely a kapcsolódó kutatások szerint 2 és félszer olyan hatékonyan képes fokozni a tesztoszteron produkciót, mint az egyéb formák! A ZMA fokozza a fehérjeszintézis ütemét, blokkolja a katabolikus folyamatokat és konstans anabolikus környezetet teremt!

 

Egy 8 hetes kettõs vak kutatás során melyet amerikai futballistákon a ZMA fogyasztó alanyok tesztoszteronszintje 32.4%-kal,IGF-1 szintje 3.6%, szabad tesztoszteronszintje 33.5%-kal és erõszintje 11.6%-kal növekedett, miközben a placebót fogyasztó csoportban a tesztoszteron és IGF-1 szint csökkent!

 

Fogyassz 3 kapszula ZMA-t éhgyomorra lefekvés elõtt 30-60 perccel.

Supplement Facts

Serving Size 3 Capsules

Servings Per Container 30

Amount Per Serving

% DV*

Vitamin B-6 (From Pyridoxine HCl)

10,5mg

525%

Magnesium (From Magnesium Aspartate)

450mg

113%

Zinc (From Zinc L-Monomethionine, Zinc Aspartate

30mg

200%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet

Other Ingredients

Gelatin, Magnesium Stearate.

Universal REGENERÁCIÓT SEGÍTŐ TERMÉKEK:

Universal 

[html:hosszu]