Gear Iso Shock 2,27kg +Bcaa 500gr. +Daily Sport 1NAP SZÁLLÍTÁS! CSOMAGOK

22.890.-
22.500.-
-2%
390Ft-ot
spórolsz

Cikkszám: GEAR

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat

Gear Iso Shock 2,27kg +Bcaa 500gr. +Daily Sport 1NAP SZÁLLÍTÁS! CSOMAGOK:

Gear Iso Shock 2,27kg eperkrém

Sfd Bcaa 500gr. feketeribizli

ISO SHOCK egy kiváló minőségű  tápláló fehérje ital. Az így kapott termék egy tejsavó fehérje izolátum, a többfokozatú keresztáramú mikroszűréssel, amely lehetővé teszi, hogy a legjobb fehérje frakciókat megtartsa, miközben megtartja biológiai tulajdonságait, egyidejűleg a cukrok és zsírok minimális tartalmával. Úgy tervezték, a fizikailag aktív embereknek, és mindenki számára, aki törődik az egészséges és karcsú alakkal, annak érdekében, hogy kiegészítse a napi étrendet magas minőségű fehérjével.

JELLEMZŐK:

 • Nem kevesebb, mint 25 gramm * magas  minőségű fehérje minden egyes adagban (30g)
 • A fehérjék hozzájárulnak a növekedéshez és fenntartják az izomtömeget
 • Fehérje segít fenntartani az egészséges csontokat
 • Nagyon jól oldódik, és kiváló ízű

 

Összetétel: fehérje izolátum Whey (tartalmaz lecitint szója ), ízek, kakaó 2 , sűrítő (karboxi-metil-cellulóz), csomósodást gátló (szilícium-dioxid), nátrium 2. festék (cékla) a 3. , édesítőszer (szukralóz), savasság szabályozó (citromsav ) 1 festékkel (karotin) 1 . 

Csak a következő ízekben: 1 banán barack, 2 csoki, 3 eper.

 

Táplálkozási információk:
Egy adag mérete: 1 adgolókanál (30g) 
Adagok Száma: 76
Tápanyagérték 30g-ban:

Az energia értéke    481kJ /
Fehérje    25g
Szénhidrátok    1,1 g
Ebből cukrok    1,0 g
Zsír    1,0 g
a telített zsírsavak    0,5 g
Salakanyag    0,1 g
Só    0,15
 

Ajánlott fogyasztás: Keverjen el 1 kanál port (30 g) 200 ml vízben vagy sovány tejben.Edzés előtt vagy edzés után.

SFD PURE BCAA 500gr.

Az elágazó láncú aminosavak vagy BCAA-k csoportjában három aminosav a leucin, az izoleucin és a valin tartozik. Együttesen e három aminosav alkotja izomszövet-állományunk aminosav tartalmának mintegy 35 %-át. A sejtek felépítésén és a szövetek regenerálásán kívül részt vesznek az energiaellátás folyamatában, a fehérjeszintézis szabályozásában, a különféle antitesteinek, enzimek, hormonok színtézisében, a zsírraktározás és étvágy szabályozásában, az RNS és DNS  felépítésében, az oxigén szállításában.

Az elágazó láncú aminosavak sportolói szempontból a legfontosabb aminosavak közé tartoznak. Megterhelő edzések folytán a szervezet szénhidrát készleteinek kimerülésével szervezetünk alaninból, az un. glukóz-alanin cikluson keresztül, képes szénhidrát hiányában is glukózt szintetizálni és így energiát nyerni. Ennek nyomán a dolgozó izomból felszabaduló aminosavak mintegy fele alanin. Az elágazó láncú aminosavak vagy BCAA-k pedig az alanin szintézis prekurzoraiként lépnek a folyamatban. A három aminosav közül is kiemelt a leucin, mely szerkezetéből adódóan két- háromszor nagyobb mennyiségben használódhat fel, mint a valin és az izoleucin.

Az elágazó szénláncú aminosav kiegészítés:

 • Fokozza a teljesítményt! Az BCAA kiegészítés segít megóvni az izom glikogén készleteit, segít megelőzni a plazma glutamin szintjének zuhanását, támogatja a szabad triptofán/BCAA arány megőrzését, így csökkenti az edzések közbeni idegrendszeri fáradtság kialakulását.
 • Csökkenti a katabolizmust! A BCAA kiegészítés csökkenti az intenzív fizikai- és/vagy emocionális megterhelések nyomán fellépő fehérje lebomlást.
 • Fokozza az izomnövekedést! A leucin közvetlenül fokozza a fehérjeszintézist, azaz az izomépítés gépezetét, mind az mTOR (Mammalian Target of Rapamycin - fontos szerepet játszik többek közt a fehérje szintézis stimulálásában) aktivitásának szabályozásán, mind közvetlenül az eIF4G szabályozásán keresztül. A hatás erőteljességét jól mutatja a Molecular Reproduction and Development című szaklapban megjelent kutatás, melynek adatai szerint a leucin, a közvetlen IGF-1 adagoláshoz hasonló mértékben volt képes fokozni az mTOR foszforiálióját!
 • Fokozza az izomsejtek tápanyagfelvételét! A leucin közvetlen hatással van a foszfatidil-inozitol-3-kináz anyagcsereútra (PI3K), valamint a vércukorszintre való tekintet nélkül képes, az inzulin-szint szabályozására.
 • Fokozza a zsírvesztést! A leucin fokozza a leptin termelést és az UCP-3 szintet. A leptin egy a zsírsejtek által termelt hormon, mely a zsírraktározás és éhségérzet egyik fő szabályozó faktora. Az UCP-3 egy un. szétkapcsoló fehérje, mely a hő és energiatermelés szabályozásáért felel, és melynek fokozott aktivitása növeli a zsíroxidáció szintjét. A leucin kiegészítés a leptin szint csökkentésén és az UCP-3 aktivitás növelésén keresztül fokozza a zsírvesztést, csökkenti a túltáplálás melletti zsírfelhalmozást és segíti az étvágy kontrollt.
Adagolás: Fogyassz egy adagot edzéd előtt és egy adagot edzés után. Pihenőnapon: Fogyassz egy adagot reggel ébredés után.
 
 

 

 • Napi vitamin-és ásványianyag-készlet
 • Támogatja az anabolikus folyamatokat
 • Javítja a közérzetet
 • Erősíti az immunrendszert
 • Antioxidánsokat tartalmaz
 • Nagyon jó emészthetőség

 
MEX DAILY SPORTS egy átfogó formula, amely tartalmazza az összes esszenciális mikroelemet és vitamint a napi szükségletnek megfelelő mennyiségben .

 
Ne becsülje alá a nyomelemeket! 
Minden egyes vitamin és ásványi anyag kulcsfontosságú szerepet játszik biológiai folyamatok ezreiben. 
Akár egyetlen vitamin hiánya kompromitálhatja a homeosztázist és megzavarhatja a test normális működését. 

Sajnos a ma életvitelében gyakran jellemzőek a rossz étkezési szokások és a gyorsételek, amelyekből hiányoznak a létfontosságú tápanyagok és nyomelemek. 
Ebben az esetben szükség van egy egészséges multivitamin komplexre. 
 
Fogadjon a legjobbra - MEX DAILY SPORTS -ra!!!!

Összetétel: 

Adagolás:
1 tabletta naponta egyszer.

 

Gear CSOMAGOK:

Gear 

[html:hosszu]